Veilig en verantwoord speelgoed aanschaffen is een hele klus!

Je vraagt je af welk speelgoed bij welke ontwikkelingsfase past. Wat zijn de spelmogelijkheden? Is het van goede kwaliteit? Is het veilig? Op welke manier bied ik het speelgoed aan voor een optimaal spelresultaat? Heb ik te maken met duurzaam speelgoed? Is het geschikt voor intensief gebruik?
Wij liepen tegen dezelfde vraagstukken aan! Ook vanwege de vele speelgoedmerken en de hoeveelheid verkoopadressen zagen we door de bomen het bos niet meer.

Met onze achtergrond hebben we een oplossing bedacht voor bovenstaande dilemma’s: Grow up box

Jarenlang ervaring

Zo hebben we jarenlang ervaring met het werken met jonge kinderen vanuit de activiteitenbegeleiding, verpleging en het onderwijs. Ook zijn we dagelijks werkzaam in het vakgebied bij meerdere kinderopvanglocaties als pedagogisch coach en beleidsmedewerker (HBO Pedagogiek).

Na een jaar van brainstormen, zoeken, proberen en finetunen zijn onze Grow up boxen voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar een feit!

Verantwoord assortiment

De grow up boxen bevatten een verantwoord assortiment speelgoed. Al het materiaal is in kinderdagverblijven getest en geselecteerd op verschillende criteria zoals: kwaliteit van het materiaal, veiligheid, formaat, losse onderdelen, duurzaamheid en intensief gebruik. Tevens zit er speelgoed in de boxen welke voor veel leeftijden geschikt is. Bij iedere ontwikkelingsfase is sprake van een andere speldimensie waardoor het jaren mee gaat, duurzaam he!

Informatiekaarten

Om de box compleet te maken zijn er bij iedere box informatiekaarten met informatie over het materiaal en tips voor het aanbieden en gebruiken van het speelgoed.

Advies

Naast de Grow up boxen staan we ook op andere manieren voor je klaar. Zo denken we graag met je mee als je zelf een box wil samenstellen of voor een advies op maat. Bijvoorbeeld voor kinderdagverblijven wanneer er een nieuwe locatie of groep geopend wordt kunnen we een compleet speelgoedaanbod samenstellen en houden daarbij rekening met de pedagogische visie, groepssamenstelling, methodieken en budget.

We hopen jullie hiermee te inspireren en we staan graag voor jullie klaar voor veel spelplezier!

Team Grow up box

info@growupbox.nl

06-10967432

06-10967432

@growupboxx